"A nő akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik."

Rippl-Rónai József


Köszöntelek a blogomon!



Hogy mit is takar ez a szó, szupernő? Ne értsd félre. A kifejezést Nancy Faila-tól hallottam és itt ragadt a gondolataimban. Ez az egy szó összefoglalja: Harmónia, összhang, egyensúly a testedben, lelkedben.
Igen, testem-lelkem, eszem és szívem 17 éves korom óta egy álomvilágot kerget. 29 évesen jöttem rá, az álomvilágot csak saját magam teremthetem meg, és csakis én tudom valós világgá formázni!

Tudom, ma egy olyan világot élünk ahol a nők is lehetnek sikeresek az anya, feleség, és háziasszony szerep mellett. Nem az számít, hogy te hol, és hogyan élsz most. Egy dologra van szükség amivel elindulhatsz. Ami mindig kizárólagosan csak a TIED, és folyamatosan olyan hatásoknak van kitéve amivel eltántorítanak téged eredeti és ösztönös céljaidtól.
A SAJÁT GONDOLATVILÁGOD!

Senkinek nem kívánom, hogy olyan gondolatok tegyen magáévá amit nem akar.
Egyre koncentrálj!
Hozd ki magadból a maximumot és azt duplázd meg!
Ne kételkedj, a negatív gondolatokat zárd ki, egyszerűen cselekedj!

A blogomon mindazon nőket ( és természetesen a hölgyek rajongóit, vagyis az urakat) várom, akik érdeklődéssel követik nyomon ismert, és kevésbé ismert nők életútját, sikertörténeteit, gondolatvilágukat.


Ha döntened kell hallgass női megérzéseidre bátran, mert az ész érvek megpróbálnak eltántorítani téged az álmaidtól. Az ésszerűség fontos és szükséged van rá minden helyeztben. Csak tudd az ésszerűség fél a vereségtől, az ösztönösség viszont élvezi az életet és a kihívásait.

Itt és most utat engedünk, hogy mindenki elérje a szerelem, szex, gazdagság, siker, karrier, önbizalom, vágy és álmok beteljesülését!


2009. november 1., vasárnap

Pozsgai Nikolett, Női-Erő-Forrás blogjából:

Mit jelent az Önértékelés?

Az önértékelés olyan önmagadról alkotott kép, melybe beletartozik minden önmagadra vonatkozó érzésed, gondolatod a képességeidhez és hiányosságaidhoz, a lehetőségeidhez és a korlátaidhoz való viszonyod.

Az önértékelésünk, azaz az önképünk alapvetően határozza meg gondolatainkat, a világról alkotott szemléletünket, korlátainkat és lehetőségeinket, az általunk elérhető célokat és életszinvonalat.

Az önfejlesztés legalapvetőbb feladata az önértékelés kiegyensúlyozása, megerősítése és pozitívvá formálása. Olyan mértékkel van kihatással az egész életünkre, hogy stabil önértékelés nélkül képtelenek vagyunk az életünkön jelentősen változtatni, arra előremutató befolyást gyakorolni.

Egyszerűen nem vagyunk képesek elérni semmit, amit az önértékelésünk alapján nem tartunk elérhetőnek, megérdemeltnek, méltónak.
Csak annyit érhetünk el és csak akkor, amikor a belső képünk részévé tud válni, még mielőtt meg akarnánk kapni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése