"A nő akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik."

Rippl-Rónai József


Köszöntelek a blogomon!



Hogy mit is takar ez a szó, szupernő? Ne értsd félre. A kifejezést Nancy Faila-tól hallottam és itt ragadt a gondolataimban. Ez az egy szó összefoglalja: Harmónia, összhang, egyensúly a testedben, lelkedben.
Igen, testem-lelkem, eszem és szívem 17 éves korom óta egy álomvilágot kerget. 29 évesen jöttem rá, az álomvilágot csak saját magam teremthetem meg, és csakis én tudom valós világgá formázni!

Tudom, ma egy olyan világot élünk ahol a nők is lehetnek sikeresek az anya, feleség, és háziasszony szerep mellett. Nem az számít, hogy te hol, és hogyan élsz most. Egy dologra van szükség amivel elindulhatsz. Ami mindig kizárólagosan csak a TIED, és folyamatosan olyan hatásoknak van kitéve amivel eltántorítanak téged eredeti és ösztönös céljaidtól.
A SAJÁT GONDOLATVILÁGOD!

Senkinek nem kívánom, hogy olyan gondolatok tegyen magáévá amit nem akar.
Egyre koncentrálj!
Hozd ki magadból a maximumot és azt duplázd meg!
Ne kételkedj, a negatív gondolatokat zárd ki, egyszerűen cselekedj!

A blogomon mindazon nőket ( és természetesen a hölgyek rajongóit, vagyis az urakat) várom, akik érdeklődéssel követik nyomon ismert, és kevésbé ismert nők életútját, sikertörténeteit, gondolatvilágukat.


Ha döntened kell hallgass női megérzéseidre bátran, mert az ész érvek megpróbálnak eltántorítani téged az álmaidtól. Az ésszerűség fontos és szükséged van rá minden helyeztben. Csak tudd az ésszerűség fél a vereségtől, az ösztönösség viszont élvezi az életet és a kihívásait.

Itt és most utat engedünk, hogy mindenki elérje a szerelem, szex, gazdagság, siker, karrier, önbizalom, vágy és álmok beteljesülését!


2009. október 31., szombat

Mi is hát a boldogság? Edit Stein e kérdésre így válaszol:

„Öröm vég nélkül, fény árnyék nélkül,
szeretet korlátok nélkül,
életteljesség fáradtság nélkül,
lángoló tetterő
és egyben tökéletes béke,
minden feszültség nélkül:
íme, ez az örök boldogság.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése